مدیریت - بازاریابی- گردشگری- توسعه شهری
سید سجاد اسبقی- کارشناسی ارشد MBA دانشگاه تبریز
درباره وبلاگ


سیدسجاداسبقی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی(گرایش بازاریابی بین الملل) سلام بر دوستان عزیز این وبلاگ با هدف تبادل اطلاعات در زمینه مدیریت - بازاریابی - گردشگری در خدمت کلیه دوستان خواهد بود.کاش می دانستید که زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیست زندگی خوردن و خوابیدن نیست زندگی حس جاری شدن است زندگی کوشش و راهی شدن است امیدوارم از راهنمائی دوستانی که دستی به قلم دارند بی نصیب نمونم. نیستم محتاج نگاهی که بلغزد بر من خودم هستم و تنهایی و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد.... .هر کس به چیزی تبدیل می شود که بدان عشق می ورزد.اگر سنگی را دوست داشته باشد سنگ می شود اگر هدفی را دوست بدارد ،به آن هدف تبدیل می شوداگر به فردی عشق ورزد آن فرد می شود اگر به خدا عشق بورزد خدایی می شود وحال انتخاب با ماست .
آخرین مطالب
نويسندگان

به کوچه ای رسیدم که پیرمردی از آن خارج می شد، به من گفت: «نرو که بن بستـه!» گوش نکردم و رفتم. وقتی برگشتم و به سر کوچه رسیدم، پیر شده بودم!!!

 حضرت علی (ع) می فرمایند فرصت هم چون ابر بهاری می گذرد. پس باید از فرصت های شخصی و اجتماعی مان حداکثر استفاده را بکنیم، تا بعدها افسوس فرصت سوزی ها را نخوریم؛ چون وقت تنگ است و کارهای در صف زیاد!به هر حال...

شهردار خوب كيست؛ و داراى چه ويژگى هايى است؟
معیار انتخاب شهردار ...( به بهانه آغاز به کار شوراهای شهر و انتخاب شهردار)


 _شهرداری باید انتخاب وانتصاب شود که سابقه‌ی مدیریتی درخشان در بقچه‌ی آمدنش برق بزند و پس از استقرارش خواسته‌های شخصی وسلیقه‌های شخصی عده‌ای انگشت‌شمار بر روند کاری‌اش تحمیل نشود. انتصاب کسی که چیزی از حقوق شهرو شهروندی نمی‌‌داند وتنها به خاطر دوستی با فلان مسئول به مدال کاذب موقعیتی نایل آمده است و حالا بند کفش‌ها را سفت بسته است تا او نیز مدتی بر اسب کرسی شهرداری شلاق بزند و از جمع تاریخ شهرداران خوی سری دربیاورد، تکرار و سپردن شعله‌ی کبریتی ست به انگشتان کسی که می‌خواهد شهری را به آتش بکشد

.شهردار بايد كسى باشد كه هدف مديريت شهرى را توسعه بداند، نه عمران و نه ارائه خدمات بيشتر. ...

 به ادامه مطلب مراجعه شود...
 



ادامه مطلب ...

“زر، زور و زیبایی” معیار انتخاب در شورای شهر خوی

 اگر نتایج انتخابات را مرور کنیم در بین کسانی که رای مردم را کسب کرده اند می توان دو، سه نفری را نام برد که فقط با اتکاء به فتوشاپ توانستند قاپ ملت را به شدت بربایند.

چهارمین دور انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در کشور برگزار شد. نتایج حاصله فارغ از پیروزی هر جناح سیاسی؛این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا کاندیداها به وظایف شوراها آشنا بودند؟

 آیا کاندیداها در خود این توانایی و توانمندی را برای خدمت در شورای شهر دیده بودند؟

با مشاهده این نتایج تصمیم گرفتم تا برای دوره آینده تکنیک های فتوشاپ بیشتری یاد بگیرم تا شاید من هم در دوره بعد بتوانم بر صندلی های شورا بنشانم.

 جای بسی تاسف و تعجب است کاندیداهایی که رشته ی تحصیلی آن ها مرتبط با مدیریت شهری؛ عمران و شهرسازی می باشد؛ کمترین اقبال را از سوی مردم داشتند. ایراد از کجاست؟ مردم بر اساس چه معیارهایی رای دادند؟

 نگاهی به پیشینه؛ سوابق و تخصص منتخبین؛ فارغ از ایمان و تعهدی که دارند؛ این سوال را تقویت می کند که وجود این بزرگواران در شورای شهر چگونه می تواند در پیشرفت؛ آبادانی و توسعه ی شهری موثر واقع شود.

 امید است انتخاب شهردار که بایستی حداقل توانمندی و تخصص مربوطه را دارا می باشد؛ بخشی از دغدغه ها را برطرف کند.

و بر اين اساس تعامل با شورا، تخصص، توان اجرايي، اشراف و اطلاعات به مسايل شهري و مردمي بودن، را جزو معيارهاي تعيين کننده بدانند

 

((فقط شوراهای خوب است که می تواند شهردار خوب انتخاب کند

    و شوراهای خوب نیز در بستر سیاسی فرهنگی شکل می گیرد.))

میر سجاد اسبقی...کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی

پيوندها